داستان های فلسفی جهان 3
پشت جلد کتاب داستان های فلسفی جهان 3 ( برای حفاظت از زمین ) :
آنچه این داستانها را از سایر قصه ها ممتاز می کند این است که داستانهای فلسفی شما را به تامل و تفکر وا می دارد و پرسش هایی ناگزیر در ذهن شما ایجاد می کند. کارگاه فیلسوف در کنار هر داستان می کوشد تا برخی از سوالات را مطرح کند و یافتن پاسخ و طرح سوالات دیگر را بر عهده شما می گذارد.
این داستانها برای هر کسی که از داستان و و حکایت و افسانه چیزی فراتر از سرگرمی می جویدد و از سوال کردن و اندیشیدن پرهیز ندارد.
باور نمی کنید؟ کتاب را باز کنید و صفحه ای از آن را بخوانید.
_ حتی اگر نه سال دارید باز هم وارد شوید ....
مینی مال من
ال ( نمیگردم، پیدا میکنم … )
---------
نسخه صوتی کتاب ال - فیدیبو
---------

بسته تی پی کارت – آموزش زبان انگلیسی و فرانسه با کارت بازی!
فلسفه را بچشیم: بودن و داشتن
فلسفه را بچشیم: عشق و دوستی
فلسفه را بچشیم : خشونت و عدم خشونت
فرانتس، دورا، دختر کوچولو و عروسک
من همانی هستم كه فكر می كنم
سلما
باور به جهان عادل
خاطرات قابل حمل
تیپیکارت بله یا خیر – TP Card : Yes or No
کارتهای بازی – آموزشی جهت فراگیری پرسش و پاسخ به زبان انگلیسی .
تی پی کارت شامل سه بسته بازی آموزشی است که دارای گواهی ثبت اختراع و تأییدیه از دفتر تأمین رسانههای آموزشی وزارت آموزش و پرورش است. با این بستهها میتوانید 144 کلمهی انگلیسی یا فرانسه و 100 سوال و جواب را بیاموزید. برای این بستههای آموزشی یک روش بازی طراحی شده است که بر تلفظ صحیح کلمات و جملات بسیار تکیه دارد. در نتیجه در هر بسته یک CD راهنما وجود دارد که در آن روش بازی و تلفظ واژگان موجود در هر بسته گفته شده است. تی پی کارت محدودیت سنی ندارد و یادگیری با آن، بسیار سریع و لذت بخش است، زیرا به جز این که تصاویر شاد هستند… ما می توانیم با دوستان، افراد خانواده و هم کلاسیها، در هر گروه سنی بازی کنیم.دو بستهی دیگر شامل: تی پی کارت انگلیسی - تی پی کارت فرانسه
اندازهی جعبه: 13 در 13داستان های فلسفی جهان 1
فراموشی کوچولو
فلسفه را بچشیم : استفاده از زمان و هدر دادنش
---------
نسخه صوتی کتاب استفاده از زمان و هدر دادنش - فیدیبو
---------
نان ابری
شربت ماه
سرباز پیسفول
در اوج آسمان
قصه های سفید
---------
نسخه صوتی کتاب قصه های سفید - فیدیبو
---------
بخشی از متنِ کتاب قصه های سفید : همه جا از کاغذ پُر بود. کاغذهایی که با جوهرهای مختلف سیاه شده بودند. قلمش را برداشت. بر کاغذ سفید گذاشت. کاغذ منتظر قلم. قلم منتظر نگارنده ی سطرها. و واژه ها منتظرتر.کافکا این کتاب مجازی نیست
«کافکا، این کتاب مجازی نیست» سفری است میان ادبیات و دنیای دیجیتال، پلی بین گذشته و آینده، میان صفحات کاغذی و تارهای نامرئی اینترنت. ترانه وفایی در این اثر، با نگاهی تازه به آثار فرانتس کافکا، پیوندی شگفتانگیز میان ادبیات کلاسیک و جهان مجازی امروز برقرار کرده است.
این کتاب شامل پیامهایی است که راوی خطاب به کافکا مینویسد؛ پیامهایی که در آنها گرگور سامسا، شخصیت اصلی «مسخ»، به عنوان سرمنشأ دنیای دیجیتال معرفی میشود. گویی او نخستین انسانی است که از دنیای واقعی بیرون رانده شده و در فضایی جدید، مجازی و بیمرز، بازتعریف شده است. نویسنده، با زبانی گاه خودمانی و گاه رسمی، روایتهایی از اینترنت، فناوری و تأثیر آنها بر زندگی مدرن را با ادبیات کافکایی درهم میآمیزد.
«کافکا، این کتاب مجازی نیست» تنها یک تحلیل ادبی نیست؛ بلکه دعوتی است به اندیشیدن درباره جایگاه انسان در دنیای دیجیتال، تحولی که مانند «مسخ» گرگور، اجتنابناپذیر اما درعینحال تأملبرانگیز است.
از متن کتاب:
«روزی کودکی که در قرن بیستم زندگی میکرد، در حال بازی با جعبهای پر از ذرات ماسهای شکل بود. او آرزو میکرد روزی همه آدمها یک جعبه جادویی داشته باشند، مثل جعبه نقاشیاش، که بتوانند با کمک آن در همان لحظه هر کسی را که میخواهند ببینند، هر سؤالی دارند بپرسند و حتی تکالیفشان را انجام دهند!
بسیار از آن زمان گذشت... و اینترنت آمد.»

اینستاگرام انتشارات او
ما هر جا که باشیم فقط یک هدف داریم: در کنار هم بزرگتر بیندیشیم.
همراه با انتشارات او، بزرگتر بیندیشیم...
