خوشبختی چیست؟
هرگاه پاسخی برای پرسش هایش پیدا نمی کرد سراغ قوچ دانا می رفت.
همین یک خط عمق قصه را می رساند.
امروز به همراه آقای مراد به روستای حاجی موری رفتم و با کودکان کندوکاو صورت گرفت.
کتاب سلما را نشر «او» چاپ کرده است
🔹عکس و متن بالا را جناب آقای اسماعیل آذری نژاد برایمان ارسال کردند. ایشان با دلسوزی و عشقی واقعی در مسیر آشنایی کودکان مناطق مختلف کشور با کتاب تلاش میکنند.
🔸فعالیتهای ارزشمند ایشان تحت عنوان مجموعهی «قصه، رنگ، توپ» یکی از دوستداشتنیترین اتفاقات فرهنگی برای کودکان ساکن روستاهای محروم است.
🔺انتشارات او افتخار دارد که با کمک ایشان، آثار خود را در دست کودکان نازنین کشورمان میبیند.
سلما
90,000 تومان
هنگامی که دیگر نمی توانم پاسخی برای پرسش هایم پیدا کنم به سراغ قوچ دانا می روم.
خوشبختی چیست؟
توضیحات
نویسنده: یوتا بائر
مترجم: ترانه وفایی
طراح جلد و صفحه آرا: نجمه فامیل دشتی
سال نشر: 1396
تعداد صفحات: 30
شابک: 978-600-5810-54-7
سلما
یوتا بائر
ترانه وفایی
توضیحات تکمیلی
وزن | 160 گرم |
---|---|
ابعاد | 20 × 20 سانتیمتر |
محصولات مشابه
نان ابری
داستان های فلسفی جهان 3
پشت جلد کتاب داستان های فلسفی جهان 3 ( برای حفاظت از زمین ) :
آنچه این داستانها را از سایر قصه ها ممتاز می کند این است که داستانهای فلسفی شما را به تامل و تفکر وا می دارد و پرسش هایی ناگزیر در ذهن شما ایجاد می کند. کارگاه فیلسوف در کنار هر داستان می کوشد تا برخی از سوالات را مطرح کند و یافتن پاسخ و طرح سوالات دیگر را بر عهده شما می گذارد.
این داستانها برای هر کسی که از داستان و و حکایت و افسانه چیزی فراتر از سرگرمی می جویدد و از سوال کردن و اندیشیدن پرهیز ندارد.
باور نمی کنید؟ کتاب را باز کنید و صفحه ای از آن را بخوانید.
_ حتی اگر نه سال دارید باز هم وارد شوید ....
ال ( نمیگردم، پیدا میکنم … )
---------
نسخه صوتی کتاب ال - فیدیبو
---------

101 دلیل حسابی برای اینکه از بچه بودنمان خوشحال باشیم
من همانی هستم كه فكر می كنم
اولین کتاب خردمندی من
جلد صفر از مجموعه داستانهای فلسفی جهان
از مقدمهی کتاب اولین کتاب خردمندی من : از كودكيم، جملات زيبا را جمع مي كنم مانند برخي كه تمبر يا پروانه جمع مي كنند. با احساس اين كه آن جملات، قطعات جورچيني هستند كه جور شده، و اين جورچين نه تنها تمام خرد دنيا را شامل مي شود بلكه پاسخ همه ي پرسش هايي را هم كه مي كند، خودش دارد.از كجا مي آيم؟ ما كه هستيم؟ دوست داشتن چيست؟ چرا مرگ؟ معناي زندگي چيست؟ بعدها، من چه مي شوم؟...ديگراني قبل از من در موردش فكر كرده اند. دانشمند، متفكر، فيلسوف، طنز پرداز...در چين، يونان، امريكا يا پاتاگونيا! چرا خودم را از يافته هاي آن ها محروم كنم، وقتي آن ها اين جا هستند، در دسترس؟
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.